Θεσσαλονίκη

Τhessaloniki-Pyrgos

Χιλιοτραγουδισμένη και λατρεμένη όσο λίγες πόλεις, με τη φινέτσα και το στυλ μιας γνήσιας βορειοελλαδίτισσας, η μοναδική Θεσσαλονίκη, η διάσημη Νύμφη του Βορρά συντηρεί το μύθο της και εξελίσσεται δυναμικά σε βασίλισσα του Βορρά.

Προσφέροντας απεριόριστες επιλογές διαμονής, από πολυτελή καταλύματα, η Θεσσαλονίκη καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Χιλιάδες εικόνες, χρώματα και μυρωδιές θα κατακλύσουν τις αισθήσεις σας από την πρώτη σας κιόλας βόλτα στο κέντρο της πόλης. Περπατώντας στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης και ανακαλύπτοντας ένα προς ένα τα καφέ και τα μοντέρνα εστιατόρια της, θα γίνετε ένα με το ελεύθερο πνεύμα μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Η πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει το ορμητήριο σας για τις «βεντέτες» της πόλης, τις οδούς Τσιμισκή, Μητροπόλεως και Προξένου Κορομηλά. Ο ευρωπαϊκός αέρας των καταστημάτων και η ευχάριστη βαβούρα της μεγαλούπολης θα σας οδηγήσουν σε πιο γοητευτικές γειτονιές, όπως οι αγορές Μοδιάνο, Καπάνι και Άθωνος, με την πολυκοσμία τους, τα χρώματα και τα αρώματα, μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Αρχαία ερείπια, βυζαντινά μνημεία και μεγαλοπρεπείς εκκλησίες κάνουν την εμφάνιση τους σε κάθε σας βήμα, μαρτυρώντας το πλούσιο παρελθόν της Θεσσαλονίκης, ενώ τα προσεγμένα μουσεία της, δίνουν αφορμές για λίγη ακόμα ιστορική αναζήτηση. Ιστορικά και διατηρητέα κτίρια φιλοξενούν σήμερα σύγχρονους χώρους διασκέδασης και τα νέα στέκια κάνουν την εμφάνιση τους το ένα μετά το άλλο.

Ένα είναι το σίγουρο, από τον Λευκό Πύργο, έως τα Λαδάδικα και από τα μεζεδοπωλεία του Μπιτ Παζάρ έως την Άνω Πόλη, η Θεσσαλονίκη θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας για πολλές μέρες.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣerror: