Χώροι Δεξιώσεων

horoi_deksiwsewn

Μετά το γάμο είναι απαραίτητη η τέλεση μιας δεξίωσης για συγγενείς και φίλους.

Η επιλογή της τοποθεσίας γίνεται ανάλογα με το πόσα άτομα επιθυμείτε να καλέσετε και με το βαλάντιο που διαθέτετε. Στις δεξιώσεις αυτές το ζευγάρι χορεύει τον πρώτο του χορό, κόβεται η γαμήλια τούρτα, και λαμβάνουν χώρα πολλά ακόμα μοναδικά στιγμιότυπα.

Υπάρχουν οι παραδοσιακές λύσεις της ταβέρνας και του σπιτιού αλλά και οι πιο «χλιδάτες» και  μοντέρνες δεξιώσεις σε κτήματα, αίθουσες ξενοδοχείων και αίθουσες εκδηλώσεων.

Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα και εστιατόριο

Πρόκειται για μια οικονομική λύση που θα φέρει αρκετά κοντά όλους τους καλεσμένους. Λόγω του χώρου δημιουργείται «παρεΐστικη» ατμόσφαιρα αλλά ίσως λιγότερο γιορτινή και ξεχωριστή. Είτε υπάρχει ορχήστρα ή DJ, επιλέξτε μουσικά κομμάτια ώστε να ικανοποιηθούν όλοι και να συμμετάσχουν ενεργά.

Ιδιαίτερα στο ζήτημα της ορχήστρας, είναι το μέρος που κανείς μπορεί να έχει την οικονομικότερη επιλογή για να απολαύσει ζωντανή ελληνική μουσική και να στήσει το πρόγραμμα όπως ακριβώς το επιθυμεί. Όσον αφορά στο τραπέζι, η επιτυχία είναι εγγυημένη καθώς τα περισσότερα πιάτα μαγειρεύονται με ιδιαίτερη φροντίδα από το προσωπικό του μαγαζιού, με συνέπεια να είναι ποιοτικά άρτια.

Σε αρκετά εστιατόρια δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε-σχεδιάσετε το μενού από το πρώτο ως το τελευταίο πιάτο, όπως εσείς το επιθυμείτε. Αρνητικό στοιχείο είναι πως οι ταβέρνες συνήθως επιλέγονται για σχετικά κλειστούς γάμους με 50 ως 150 άτομα.

Γαμήλια δεξίωση σε αίθουσα δεξιώσεων

Προσφέρει άνεση, επαγγελματισμό, άριστη εξυπηρέτηση και κυρίως πολλές επιλογές να γίνει η δεξίωση του γάμου σας όπως την επιθυμείτε. Διαμορφώστε την αίθουσα όπως εσείς θέλετε.

Από τη διάταξη των τραπεζιών και του χώρου μέχρι τη μουσική και τη ροή της εκδήλωσης. Μπορείτε να έχετε ζωντανή μουσική ή DJ για τη διασκέδαση σας. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, οι καλεσμένοι είναι σίγουρο πως θα έχουν το χώρο τους για να χορέψουν καθώς συνήθως αυτές οι αίθουσες έχουν ένα είδος πίστας.

Για το γεύμα συνήθως αναλαμβάνουν τα συνεργαζόμενα με την αίθουσα catering, τα οποία σας προτείνουν μια σειρά από μενού για να διαλέξετε.

Οι αίθουσες δεξιώσεων σας δίνουν τη σιγουριά πως δεν θα προκύψει κανένα απρόοπτο έτσι ώστε οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και εσείς, να απολαύσετε ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι.

Ωστόσο εξαιτίας της φύσης των αιθουσών αυτών (απασχολούνται μόνο με γάμους και βαφτίσεις) πρέπει να κλείσετε τη συμφωνία όσο το δυνατόν νωρίτερα καθώς οι ημερομηνίες, ιδίως τα σαββατοκύριακα δεν είναι εύκολα διαθέσιμες.

Επίσης ορισμένες αίθουσες χρεώνουν έξτρα κάποιες παροχές όπως για παράδειγμα το παρκινγκ. Οι παροχές συνήθως είναι οργανωμένες, εκτός του φαγητού, παρέχουν τη μουσική, τον στολισμό και ίσως χώρο Parking. Μπορούν να εξυπηρετούν από 100-600 άτομα .error: