Πρακτορείο Αθηνάς Μ. Μαρκουΐζου


Το Πρακτορείο Αθηνάς Μ. Μαρκουΐζου, το παλαιότερο πρακτορείο στο νησί της Τήνου, είναι ένα αξιόπιστο και οργανωμένο ταξιδιωτικό γραφείο με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Κυκλάδων που προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις στους πελάτες του που απευθύνονται σε αυτό κάθε χρόνο για τον προγραμματισμό και οργάνωση των ταξιδιών τους.

Λειτουργεί από το 1929 από τον Ιωάννη Μαρκουΐζο, στη συνέχεια από το 1961 από τον Μάρκο  Μαρκουίζο  και από το 1996  πήρε τα ηνία η κόρη του, Αθηνά Μαρκουΐζου,  η οποία και το λειτουργεί μέχρι σήμερα με έδρα στο λιμάνι τής Τήνου.

Το Πρακτορείο Αθηνάς Μ.  Μαρκουΐζου προσφέρει τη δυνατότητα συνεννοήσεως σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Από το 2017 το γραφείο της  Αθηνάς Μ. Μαρκουΐζου είναι το Κεντρικό Πρακτορείο της Sea Jets στην Τήνο. Επίσης, συνεργάζεται με τις εταιρίες  FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS

Το γραφείο της Αθηνάς Μ. Μαρκουΐζου αποστέλλει εισιτήρια στον Πειραιά και τη Ραφήνα για τα νησιά αλλά και προς οποιαδήποτε διαδρομή με την προϋπόθεση να αφορούν τις συνεργαζόμενες εταιρείες.


Πρακτορείο Αθηνάς  Μ. Μαρκουΐζου

Τηλ:  22830 22517 , 22830 22737

Web : www.markouizoutravel.gr

Email: markouizou-a-travel@hotmail.com


 

Comments are closed.

error: