Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νυφικό μακιγιάζ


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της προετοιμασίας ενός γάμου. Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες τις ζωής σας. Όσο ακραία ρομαντικό και αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι μια μέρα με μεγάλες ευθύνες ,η οποία απαιτεί πολύ σχεδιασμό μήνες πριν ώστε να είναι όλα τέλεια και να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι. Η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας, θα πρέπει να είναι λαμπερή και παραμυθένια σε όλη την διάρκεια της. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να προσλάβετε τον makeup artist σας αρκετούς μήνες πιο πριν, ώστε να έχετε χρόνο να επιτύχετε ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Για ποιο λόγο το λέμε αυτό; Μα γιατί οι make up artists είναι περιζήτητοι και έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο, μιας που κάθε επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, χρειάζεται αρκετές ώρες για να γίνει. Από την άλλη, υπάρχει και ακόμη ένα πρόβλημα που πρέπει να σκεφθείτε: θα πρέπει να βρείτε έναν μακιγιέρ ή μία μακιγιέζ που θα σας ταιριάζει. Τι εννοώ με αυτό; Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον επαγγελματία που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά και που να σας αρέσουν τόσο οι δουλειές του, όσο και η προσωπικότητα του. Θα πρέπει να σας καταλαβαίνει, αλλά και να σέβεται τις επιθυμίες και τα γούστα σας. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσετε την εύρεση make up artist για την τελευταία στιγμή. Μην κάνετε κι εσείς το λάθος που κάνουν πολλές νύφες και μετά τρέχουν και δεν φθάνουν, γεμάτες άγχος και αγωνία.Τι άλλο θα πρέπει να ξέρετε όμως σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ; Το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός ότι γίνεται σε δύο μέρη: το δοκιμαστικό και το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου. Πιστεύω ότι το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου δε χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, είμαι σίγουρη όμως ότι πολλές από εσάς δεν γνωρίζετε για τα δοκιμαστικά. Στα δοκιμαστικά, η νύφη και ο make up artist δουλεύουν μαζί και δοκιμάζουν διάφορα looks και μακιγιάζ για να καταλήξουν σε αυτό που θα “φορεθεί” τελικά την ημέρα του γάμου.

Είναι η ευκαιρία σας να νιώσετε σαν star του Hollywood!

Χρειάζεστε ιδέες ή προτάσεις για το νυφικό σας μακιγιάζ;Δεν ξέρετε πιο style σας πάει; Μην ανησυχείτε! Επικοινωνήσετε μαζί μας κ έχουμε τη λύση!!!!


logo_c

Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 75, 210 6006302
Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 22, 210 7758431
Ηλιούπολη, Κλεάνθους 5, 210 9902600
Παγκράτι, Φρύνης 52, 210 7644144
Χαλάνδρι, Λ,Πεντέλης 43, 210 6895396
Ηλιούπολη, Κλεάνθους 5, 210 9902600
Ομόνοια, Ζήνωνος 28, 210 5246300


 

Comments are closed.

error: