Αναδείξτε τον ομορφότερο σας εαυτό γρήγορα και αποτελεσματικά

Το Beauty House, Younails, στη Νέα Ερυθραία, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της αισθητικής καλύπτοντας όλους τους τομείς περιποίησης και θεραπείας που αφορούν τόσο στη γυναίκα όσο και στον άντρα. Θα ανακαλύψετε επώνυμα, εκπληκτικά χειροποίητα αρώματα και κρέμες ενυδάτωσης σώματος.

Αποκτήστε νεότερη εμφάνιση σε 2 λεπτά.

Το Supreme Direct Eye – Lift απομακρύνει τις ρυτίδες και δρα μέσα σε 2 λεπτά. Ενα πολύ λεπτό διάφανο στρώμα εφαρμόζεται και διατηρεί το δέρμα "τεντωμένο" για 8-10 ώρες. Μπορεί να συνδυαστεί με την κρέμα ημέρας και με μακιγιάζ.

DERMATUDE THE FACELIFT ALTERNATIVE

Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί σημαντικά και τα σημάδια της γήρανσης μπορούν να μειωθούν αισθητά. Ένα μη επεμβατικό εναλλακτικό lifting για αντιγήρανση, ενυδάτωση και αναδόμηση δέρματος.“Παγώστε” το λίπος και απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος

Η κρυολιπόλυση αποτελεί τη νεότερη επιστημονική ανακάλυψη κατά του συσσωρευμένου τοπικού λίπους.

Μη επεμβατική μέθοδος, επεμβαίνει στοχευμένα μόνο στα σημεία που εφαρμόζεται και μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με άσκηση αλλά και τυχόν άλλες θεραπείες που έχουν επιλεγεί από το γιατρό.

Η αισθητικός, Κατερίνα Αγγέλου και ομάδα έγκριτων δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας συμβουλεύσουν για  προϊόντα και θεραπείες που χρειάζεστε .


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Beauty House παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας. To You Nails - Nea Erythrea αποτελεί ένα franchise της εταιρείας You Nails Switzerland.

Χαριλάου Τρικούπη 141 & Αιγίνης, Νέα Ερυθραία

Τηλ.: 210 800 1538

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρι:
10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
Τετ:
10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Πεμ-Παρ:
10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.
Σαβ:
10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

 

Comments are closed.

error: