6 τρόποι για να καταπολεμήσεις το άγχος την ημέρα του γάμου

Λίγο άγχος όλοι το έχουν την ημέρα του γάμου τους, πόσο μάλλον οι νύφες. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να καταπολεμήσεις αυτό το άγχος!

1.Να είσαι καλά οργανωμένη από την πρώτη στιγμή. Έχεις πάρα πολλά πράγματα να ετοιμάσεις πριν την μεγάλη μέρα και το μόνο που θα σε «σώσει» είναι η καλή οργάνωση. Μην περιμένεις να τακτοποιήσεις όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σου μία εβδομάδα πριν, αφού είναι σίγουρο πως θα αγχωθείς!

2.Να είσαι δραστήρια. Τη μέρα του γάμου σου ξύπνησε με χαμόγελο, γυμνάσου, πάρε το πρωινό και άκουσε χαρούμενα τραγούδια. Ζήσε τη μέρα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν!

3.Δες τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια και αυτό πιστεύουμε πως μπορούμε να το κατορθώσουμε μόνοι μας. Εμείς σου προτείνουμε να μην είσαι απόλυτη. Ζήτησε βοήθεια από τον σύντροφό σου και πάρε ιδέες από τις φίλες σου και την οικογένεια, καθώς μπορεί να σου προτείνουν κάτι που δεν το είχες σκεφτεί.

4.Επικεντρώσου στο μέλλον. Η ημέρα του γάμου σου είναι σημαντική αλλά πιο σημαντικό είναι το «από εκεί και πέρα» με τον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς τους λόγους που αποφάσισες να παντρευτείς και μη δίνεις μεγάλη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που φαίνεται να σε πιέζουν. Μην ξεχνάς πως η ημέρα του γάμου σου πρέπει να είναι γιορτή και όχι μια επιφανειακή εκδήλωση με μόνο σκοπό να ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι.

5.Μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι μπερδεμένη, στρεσαρισμένη και θλιμμένη; Μην εσωτερικεύεις τα συναισθήματα σου. Ό,τι πρόβλημα κι αν έχεις, μοιράσου το με τους φίλους σου, την οικογένεια σου και φυσικά τον σύντροφό σου.

6.Ζήσε τη στιγμή. Το να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενη και «γεμάτη». Η περίοδος της προετοιμασίας μπορεί να είναι λίγο απαιτητική αλλά μόνο αν σου αρέσει αυτό που ζεις και δεν το βάζεις κάτω με την κάθε αναποδιά τότε θα χαρείς πραγματικά τον γάμο σου!

 

ilovestyle.com

Comments are closed.

error: