Διάλεξε το τέλειο νυφικό ανάλογα με το σώμα σου

Στην αναζήτηση του τέλειου νυφικού θα ακούσετε τους όρους «σε αμπίρ γραμμή», «γοργονέ», «πριγκιπικό», «άλφα» και άλλα παρόμοια. Μάθετε ποιο σας κολακεύει ανάλογα με το σωματότυπό σας και επιλέξτε εκείνο που θα σας κάνει πραγματική θεά!

Το «γοργονέ» νυφικό είναι αυτό που χαρακτηρίζεται από τη στενή γραμμή μέχρι το ύψος των γονάτων και στη συνέχεια ανοίγει. Είναι θηλυκό, αναδεικνύει τις καμπύλες και τη σεξουαλικότητα και ταιριάζει στα ανάλογα σώματα, αυτά δηλαδή που διαθέτουν καμπύλες αλλά όχι παραπανίσια κιλά. Το μπούστο τους ποικίλλει, καθώς μπορεί να είναι στράπλες, με τιράντες, μανίκια κ.ά.

Η «γραμμή Α» είναι ιδανική για διάφορους τύπους σώματος, καθώς ταιριάζει σε ψηλές, κοντές, αδύνατες ή με καμπύλες γυναίκες. Ένα νυφικό σε γραμμή άλφα δείχνει αριστοκρατικό και μπορεί να εμπλουτιστεί με διάφορες λεπτομέρειες που πιθανόν θέλει η νύφη. Μπορεί, τέλος, να ραφτεί από διάφορα υφάσματα, καταλήγοντας έτσι σε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι λίγες οι μελλόνυμφες που επιλέγουν «πριγκιπικά» νυφικά, φορέματα δηλαδή πιο «πλούσια» σε ύφασμα και ραφή, με δαντέλα ή όχι, και γενικότερα πιο «θεατρικά» και αριστοκρατικά.

Συνδυάζονται με όμορφα νυφικά χτενίσματα, τιάρες και είναι ιδανικά για πιο «κυριλέ» γάμους. Ταιριάζουν σε διάφορους σωματότυπους, καθώς προσαρμόζονται ανάλογα και ακολουθούν το σώμα στα σημεία που πρέπει.

Οι ψιλόλιγνες νύφες, οι τυχερές δηλαδή, που διαθέτουν κορμί «λαμπάδα» επιλέγουν «χυτά» νυφικά, σε ριχτή γραμμή που διαγράφει το σώμα τους. Είναι συνήθως απλά, χωρίς πολλά στολίδια και με απλή ραφή, κομψά και μπορεί να έχουν ντραπέ μπούστο ή να είναι στράπλες, με εντυπωσιακή πλάτη ή κάποια λεπτομέρεια στον ποδόγυρο. Για τα συγκεκριμένα νυφικά επιλέγονται ανάλαφρα υφάσματα όπως μετάξι και σατέν, ενώ συχνά οι σχεδιαστές εμπνέονται από την Αρχαία Ελλάδα.

Οι γυναίκες με παραπανίσια κιλά βρίσκουν το ιδανικό νυφικό φόρεμα με τη βοήθεια των ειδικών στους αντίστοιχους οίκους. Υπάρχουν, μάλιστα, διάφορα τρικ που «κρύβουν» ατέλειες και αναδεικνύουν δυνατά σημεία. Πχ ένα νυφικό σε δύο κομμάτια μπορεί να είναι η τέλεια λύση για μια πιο εύσωμη κοπέλα, αφού θα κρύψει παραπανίσια κιλά, θα «δημιουργήσει» μέση ή με κάποια εντυπωσιακή λεπτομέρεια θα τραβήξει τα βλέμματα σε άλλο σημείο του σώματος, όπως πχ τα καλλίγραμμα πόδια ή ένα ωραίο μπούστο.

Τα «αμπίρ» νυφικά είναι γνωστά και αγαπημένα εξαιτίας του όμορφου μπούστου και για το χαρακτηριστικό ότι από το στήθος και κάτω δεν διαγράφουν, κολακεύοντας έτσι κάθε γυναίκα. Τονίζουν και τραβάνε τα βλέμματα στο στήθος, ενώ κρύβουν χαμηλότερα τις καμπύλες και ίσως... μια φουσκωμένη κοιλίτσα που εγκυμονεί! Μπορεί να είναι στράπλες, με μανικάκια, τιράντες, έναν ώμο κτλ.

Στην αγορά υπάρχουν τα "τέλεια" νυφικά για κάθε μελλόνυμφη, αλλά και οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και μπορούν να σας βοηθήσουν με την επιλογή του ή την ραφή του. Ανάλογα με το ύφασμα και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε όλες να είστε κομψές την ημέρα του γάμου και να νιώθετε αυτοπεποίθηση μέσα στο νυφικό σας. Αξίζει η αναζήτηση, αλλά και το να πληρώσετε κάτι παραπάνω για το νυφικό φόρεμα, καθώς είναι από τα πιο σημαντικά της μεγάλης ημέρας.

 

govastileto.gr


 

Comments are closed.

error: