Το Γυάλινο Γοβάκι


Στο Μοναστηράκι, στην οδό Αγ. Δημητρίου 30, συναντήσαμε την Κέλλυ Μαρούλη μια από τις υπεύθυνες της επιχείρησης “ Το Γυάλινο Γοβάκι “ που δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο του γάμου και της βάπτισης. Μας μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία που έχει η εκπλήρωση της επιθυμίας των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται προκειμένου να οργανωθεί σωστά ένας γάμος ή μια βάπτιση, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν και μας έδωσε συμβουλές για τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν.

  • Πείτε μας λίγα λόγια για Το Γυάλινο Γοβάκι και πως εμπνευστήκατε το όνομα της επιχείρησης;

Το Γυάλινο Γοβάκι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου ξεκίνησε ουσιαστικά την παράδοση του από το 1983, όπου βρισκόταν στα χέρια του πατέρα μου Νικόλαου Μαρούλη. Με μια ανοδική πορεία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης τα ηνία της επιχείρησης αναλάβαμε εγώ και η αδερφή μου Άννα το 2011. Το έμφυτο ταλέντο μας και η αγάπη μας για τη δουλειά στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μας ώθησε στο να συνεχίσουμε δυναμικά να δημιουργούμε με έμπνευση, φαντασία και πάνω από όλα με σεβασμό στην προσωπικότητα των ανθρώπων που μας απευθύνονται προκειμένου να εκπληρώσουμε την κάθε εκδήλωση που μας ανατίθεται, με έναν τρόπο παραμυθένιο όπου θα μείνει αξέχαστος. Το όνομα ήρθε ξαφνικά και χωρίς πάρα πολύ σκέψη. Καταρχήν θέλαμε ένα όνομα ελληνικό, πρωτότυπο και πάνω από όλα ένα όνομα που να παραπέμπει σε αυτό που αντιπροσωπεύουμε σαν επιχείρηση… Κάτι παραμυθένιο……!!!! Επειδή έχω γενικά αδυναμία στα παραμύθια και ειδικά στην Σταχτοπούτα, από την πιο σημαντική σκηνή του παραμυθιού εμπνεύστηκα και το όνομα Το Γυάλινο Γοβάκι. Ένα όνομα που μας βρήκε όλους στην οικογένεια σύμφωνους και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρέσει στον κόσμο πάρα πολύ.

  • Ποια είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας;

Καταρχήν αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση της εκδήλωσης που μπορεί να μας ανατεθεί. Τι εννοώ με αυτό… Μπορούμε να ξεκινήσουμε μια εκδήλωση από το μηδέν. Λόγω της έλλειψης χρόνου πολλά ζευγάρια που θέλουν για παράδειγμα να παντρευτούν, δυσκολεύονται πολύ να βρουν τους ιδανικούς χώρους και τους ειδικούς προκειμένου να κάνουν τον γάμο που ονειρεύονται. Έτσι απευθύνονται σε εμάς όπου με την μεγάλη εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, τους καθοδηγούμε και τους προτείνουμε τους πιο κατάλληλους συνεργάτες (φωτογράφους, djs, οίκους νυφικών, κτήματα, makeup artists, κ.α.) για να γίνει η μέρα αυτή μοναδική, ονειρεμένη και όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί. Το ίδιο φυσικά γίνεται και με την βάπτιση καθώς και άλλων events.Επίσης αναλαμβάνουμε την πλήρη διακόσμηση των χώρων όπου θα διεξαχθεί το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης και αντίστοιχα το party όπου θα ακολουθήσει. Στον παραμυθένιο χώρο μας, ο κόσμος που μας επισκέπτεται έχει την δυνατότητα να δει και να διαλέξει ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη γκάμα από τις συλλογές μας, που είτε έχουν να κάνουν με το γάμο είτε με την βάπτιση. Επίσης υπάρχει και οι σελίδες μας στο internet αλλά και στο Facebook όπου και μέσα από αυτές μπορούν να κατατοπιστούν και δουν τα προϊόντα μας, αλλά και τις υπηρεσίες μας. Συγκεκριμένα διαθέτουμε μπομπονιέρες γάμου, προσκλητήρια, στέφανα, σετ καράφας-ποτηριού-δίσκου, λαμπάδες γάμου και πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Όσο για την βάπτιση διαθέτουμε το ολοκληρωμένο πακέτο του νονού ή της νονάς, τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Θα ήθελα να τονίσω πως τα περισσότερα είδη μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται από εμάς. Μας αρέσουν να χρησιμοποιούμε πολύ τα φυσικά υλικά και να δίνουμε πρωτότυπες ιδέες στους πελάτες μας προκειμένου να ξεχωρίσουν και να εντυπωσιάσουν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.  • Τι θα συμβουλεύατε ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί;

   Η διαδικασία της οργάνωσης ενός γάμου είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα περισσότερα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν. Αυτό σαν γεγονός προκαλεί ένα άγχος. Πολλοί αναρωτιούνται αν ο γάμος τους θα γίνει ονειρεμένος, πόσα χρήματα χρειάζονται για να γίνει, θα βρεθούν οι κατάλληλοι επαγγελματίες για να τους εμπιστευτούν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους κ.α. Αυτό που έχω να δώσω σαν συμβουλή είναι να μην αγχώνονται τα ζευγάρια και να ζήσουν την κάθε στιγμή της προετοιμασίας του γάμου τους. Σίγουρα ζούμε σε αρκετές δύσκολες εποχές με αποτέλεσμα η όλη οικονομική κατάσταση να μην βοηθάει και ιδιαίτερα στο να εκπληρωθεί το όνειρο στο 100%. Όμως γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες που είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν και φυσικά να σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Για ποιο λόγο ένα ζευγάρι να προτιμήσει να έρθει στη δική σας επιχείρηση προκειμένου να του κάνετε το γάμο;

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, έχουμε αποκομίσει πολλά πράγματα. Ο πρώτος λόγος που θα μπορούσα να πω με σιγουριά και αυτό μας το έχουν δείξει οι ίδιοι οι πελάτες μας είναι η εμπιστοσύνη που μας έχουν. Από την πρώτη στιγμή τους μεταδίδουμε μια σιγουριά πως αυτό που σκέπτονται όχι απλά θα πραγματοποιηθεί αλλά θα γίνει και πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που έχουν φανταστεί. Νιώθουν ασφάλεια, οικειότητα και αυτό συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που θα έρθουμε σε επαφή και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εξίσου σημαντικός λόγος είναι η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του γάμου, οι πρωτότυπες ιδέες μας, το όμορφο γούστο μας προκειμένου ο γάμος να γίνει ξεχωριστός και φυσικά οι τιμές μας που είναι εξαιρετικές σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών μας. Μια επίσκεψη στον χώρο μας πιστεύω πως είναι αρκετή για να σας πείσουμε για όλα τα παραπάνω.

  • Εκτός από την Αθήνα Το Γυάλινο Γοβάκι δραστηριοποιείται και σε άλλες περιοχές της χώρας;

Φυσικά!! Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις (γάμους & βαπτίσεις) εκτός Αθηνών όπως στην όμορφη Κεφαλονιά, Άνδρο, Ύδρα, Ναύπλιο, Πάτρα κ.α. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω πως η αδερφή μου Άννα δραστηριοποιείται ενεργά στην Κεφαλονιά όπου και διοργανώνει εξ’ ολοκλήρου γάμους στο υπέροχο αυτό νησί. Τα ζευγάρια τα τελευταία χρόνια προτιμούν να κάνουν γάμους εκτός πόλης και εμείς είμαστε στη διάθεσή τους να τους οργανώσουμε. Επίσης φέτος ξεκινήσαμε και κάποιες διασυνδέσεις με το εξωτερικό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες με αυτό.

  • Που θα μπορούσαμε να σας βρούμε;

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλ.Ψυρρή στο Μοναστηράκι, μόλις 2 λεπτά από το σταθμό του μετρό. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.togialinogovaki.gr , καθώς και την σελίδα μας στο Facebook Το Γυάλινο Γοβάκι (The Glass Slipper).

Στοιχεία επιχείρησης

LOGO

Το Γυάλινο Γοβάκι

Υπεύθυνες επιχείρησης: Κέλλυ & Άννα Μαρούλη

Τηλ επικοινωνίας: 2103241774

E-mail: info@togialinogovaki.gr

Web : www.togialinogovaki.gr

Facebook : https://www.facebook.com/ToGyalinoGovaki/?ref=hl

 

 

 

Comments are closed.

error: