Κτήμα Jockey


Ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, βασισμένη σε πέτρα και ξύλο, αυθεντικά υλικά της φύσης, καταπράσινοι χώροι και υψηλή αισθητική, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους χώρους μας.

Πολυμορφικές αίθουσες με διαχρονική πολυτέλεια, για εσάς που αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για την εκδήλωσή σας.

Από την πρώτη ως την τελευταία λεπτομέρεια, ο χώρος μας αποτελεί το ιδανικό σημείο για οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση και συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό, αντάξιο των υψηλών απαιτήσεών σας.

Ξεχωρίζουν ο καταπράσινος κήπος μας, με την εντυπωσιακή πισίνα και το ρομαντικό εκκλησάκι, με τον άνετο προαύλιο χώρο όπου στήνεται το πιο όμορφο σκηνικό, το πετρόχτιστο μπαρ και δίπλα του οι μπαμπού καναπέδες και τα stool tables.

Το κτήμα Jockey βρίσκεται σε έναν μαγικό τόπο, 32 στρεμμάτων, ολόγυρα πλυμμηρισμένο από πράσινο, τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά, από το κλεινόν άστυ, δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό, στη Βαρυμπόμπη.

Το εξαιρετικό Φαγητό, η Φιλική Ατμόσφαιρα και ο απόλυτος Επαγγελματισμός είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας αποδίδουν οι πελάτες μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να διοργανώσετε αξέχαστες εκδηλώσεις με πολλές γλυκές και τρυφερές αναμνήσεις από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

O Chef και όλη η επίλεκτη ομάδα του κτήματος Jockey είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν εξαιρετικές γευστικές απολαύσεις, που παρασκευάζονται εξ” ολοκλήρου στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα η οποία λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και υψηλή παροχή υπηρεσιών, ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και μουσικής κάλυψης.logo_new
T.K 13671 Ολυμπιακό Χωριό, Πασχαλιάς & Ανδριανού
Τηλ: 210 2448075 - 210 2448076
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ : 6973773388
ΜΑΙΡΗ ΓΑΒΑΛΑ : 6932552124


 

Comments are closed.

error: