Πέτρος Πετράκης

petros petrakis 386137_495455267132086_778128667_n

Συναντήσαμε τον Top Hair Stylist Πέτρο Πετράκη στο κατάστημα του και μας μίλησε για τις φετινές τάσεις στα νυφικά χτενίσματα και μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές

1. Ποιά είναι η bridal τάση για τα μαλλιά φέτος;

Φέτος η μόδα επιτάσσει απλά και ελεύθερα  χτενίσματα στα μαλλιά. Μπορούν να επιλέξουν ένα απλό, λιτό, χαμηλό σινιόν ή ελεύθερα μαλλιά χωρίς υπερβολές. Χτενίσματα που με την απλότητα τους εντυπωσιάζουν.

2. Τι να αποφεύγουν οπωσδήποτε εκείνη την ημέρα;

το σημαντικό είναι εκείνη τη μέρα να έχουν επιλέξει έναν επαγγελματία ενημερωμένο για τις τάσεις της μόδας αλλά και ικανό να προσαρμόσει τη μόδα στην προσωπικότητα και στο στυλ της κάθε νύφης ώστε να είναι ξεχωριστή.

3. Πόσες δοκιμές είναι απαραίτητες να κάνουν;

Τουλάχιστον 3 ώστε να είναι σίγουρες για το αποτέλεσμα που  θα έχουν εκείνη την ημέρα.

4. Τι ζητάνε συνήθως οι νύφες για την ημέρα του γάμου;

Όλες οι νύφες εκείνη τη μέρα θέλουν να είναι εντυπωσιακές, ξεχωριστές και όμορφες.

5. Ποιό είναι το συνηθισμένο λάθος που συναντάς σε νυφικά χτενίσματα;

Στη προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν και να εντυπωσιάσουν πολλές φορές κάνουν υπερβολές ή επιλογές που δεν τους ταιριάζουν.

6. Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν το τέλειο αποτέλεσμα εκείνη την ημέρα;

Οπωσδήποτε πρέπει να έχει προηγηθεί η επιλογή του χρώματος και καλό είναι να έχουν γίνει κάποιες high lights, εκείνη τη μέρα θα έχουμε μαλλιά που θα έχουν λάμψη και φυσικότητα και θα είναι έτοιμα ώστε να αναδείξουν ένα όμορφο χτένισμα.

7. Πόσο πρέπει να ακολουθούμε τις τάσεις όταν  πρόκειται για νυφικές κομμώσεις;

Πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας τις τάσεις της μόδας αλλά πρέπει να τις προσαρμόζουμε στην προσωπικότητα αλλά και στο στυλ που έχει επιλέξει η νύφη.

8. Τι ρόλο παίζουν οι εποχές για το νυφικό χτένισμα;

Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και εμείς πρέπει να εμπνεόμαστε από τα στοιχεία της και να τα ενσωματώνουμε στα μαλλιά..

9. Σου έχουν ζητήσει να κάνεις κάποιο περίεργο χτένισμα; Πως αντέδρασες;

Κάθε νύφη εκείνη τη μέρα θέλει να ξεχωρίζει. Έτσι πολλές φορές μπορεί να ζητάνε πράγματα που έχουν δει σε περιοδικά ή σε άλλες νύφες και να θέλουν να τα αντιγράψουν. Πάντα συζητάμε μαζί, προσπαθώ να καταλάβω αυτό που ονειρεύονται και να το πραγματοποιήσουμε. Όταν όμως βλέπω ότι η επιλογή τους δεν ταιριάζει σε μια νύφη πάντα προσπαθώ να τους δείξω αυτό πού είναι το πιο όμορφο για αυτή και μαζί να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα όμορφο, ξεχωριστό και λαμπερό που να της αρμόζει και να την ικανοποιεί, ώστε όλα να είναι σύμφωνα με το όνειρό της.

10. Μια συμβουλή που θα έδινες στη μέλλουσα νύφη για τα μαλλιά της;

Να κάνουν πάντα τις τεχνικές εργασίες νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή. Να έχουν προετοιμάσει τα μαλλιά τους με ενυδάτωση, μάσκες και θεραπείες ώστε να είναι λαμπερά και υγιή εκείνη την ημέρα. Αν έχουν προηγηθεί αυτά τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εξαιρετικό και το χτένισμα που θα έχουν επιλέξει θα αναδειχθεί. Και φυσικά να έχουν επιλέξει έναν επαγγελματία κομμωτή που θα είναι ενημερωμένος και ικανός να τους δώσει συμβουλές και να μπορέσει να πετύχει ένα αποτέλεσμα πραγματικά όμορφο και ξεχωριστό για εκείνη την ιδιαίτερη μέρα. Και μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και οι φωτογραφίες οι οποίες πάντα θα μας θυμίζουν  εκείνη την μέρα.

petrospetrakis HAIR

Hair Styling
Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη-Παρασκευή 09:00-19:00 ,
Σάββατο 08:00-17:00

Λ. ΑΧΑΡΝΩΝ 365, Αθήνα

Τηλ. : 210 8310 935

error: