Λουτράκι

casino_loutraki_hotel_loutraki


Το Λουτράκι, είναι μία σύγχρονη παραθαλάσσια λουτρόπολη, η οποία διαθέτει φυσικό μεταλλικό νερό και εξαιρετικό μεσογειακό κλίμα. Βρισκόμενο στους πρόποδες των επιβλητικών Γεράνειων όρεων (προστατευόμενη περιοχή «Natura 2000») και με τον Κορινθιακό κόλπο να απλώνεται μπροστά του, συνδυάζει ιδανικά το βουνό με τη θάλασσα.

Μόνο μία ώρα οδικώς από την Αθήνα, το Λουτράκι είναι μία δραστήρια και ζωντανή πολιτεία, αποτελώντας την καλύτερη επιλογή για κοσμοπολίτικες εξορμήσεις με αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Η πανέμορφη παραλία μήκους 3,5 χλμ. βραβευμένη με γαλάζια σημαία, απλώνεται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, είναι οργανωμένη, πολύ δημοφιλής και προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, όπως wind-surf, jet ski, κ.α.

Περπατώντας στον «φοινικόστρωτο» πεζόδρομο της πόλης με τα δεκάδες café- bars, τα κομψά εστιατόρια και ταβέρνες και φτάνοντας ως τους εντυπωσιακούς τεχνητούς καταρράκτες, θα νιώσετε την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Οι κοντινές περιοχές προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή εκδρομών και επισκέψεων σε αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαίο Ηραίο) και ειδυλλιακά ατμοσφαιρικά τοπία(Λίμνη Βουλιαγμένης και Ακρωτήρι Μελαγκάβι). Η γαλάζια λίμνη της Βουλιαγμένης , μια γοργά αναπτυσσόμενη περιοχή, επικοινωνεί με την θάλασσα με έναν στενό δίαυλο ενώ ταυτόχρονα συνεπαίρνει τον ταξιδιώτη με τα γαλήνια νερά της και το παζλ των χρωμάτων της.

Λίγο πιο δυτικά δεσπόζει το ακρωτήριο Μελαγκάβι όπου μπορείτε να απολαύσετε το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Κορινθιακό κόλπο.Εύκολα προσβάσιμος ειναι και ο παλιός πέτρινος φάρος όπου από το ύψωμά του  φαντάζει ήσυχο και ακύμαντο το αρχαίο λιμάνι.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ 

error: